TICKETS

Ticketprijs:

* Kortingen gelden mits op vertoon van een UiTPAS, personeels- of studentenkaart. Bij de lezingen die worden begeleid met een Karakterpublicatie, kan dit boekje worden aangekocht met een opleg tot de aankoopprijs van 8 euro.

Let op! Omdat de zalen waarin we onze lezingen programmeren een capaciteit hebben van boven de 200 personen, werken we met covid safe tickets. Het is verplicht om bij aankomst op de locatie, naast het ticket ook een bewijs van vaccinatie, PCR- of antigeen-test, of attest van recente covid-besmetting te laten zien. Zie deze link voor meer informatie.

Een aanwezigheidsattest nodig?

Wegens Covid19 vermijden we zoveel mogelijk fysieke uitwisselingen. Digitaal ondertekende attesten kunnen aangevraagd worden bij coördinator Olave Basabose op olave.basabose@hogent.be.

Waar en wanneer?

De programma’s vinden over het algemeen altijd plaats op dinsdagavond vanaf 20:00 uur, in de MIRY Concertzaal te Gent. Indien van deze locatie of dag wordt afgeweken, wordt dit vermeld bij de programmabeschrijving.

In overeenstemming met de geldende corona-maatregelen is het mogelijk dat we genoodzaakt zijn de locatie en vorm van de programma’s aan te passen. Indien dit het geval is, wordt dit zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

INFO

Studium Generale is het podium van Hogeschool Gent dat universiteits- en hogeschoolstudenten, docenten en belangstellenden een forum biedt voor reflectie over maatschappij, kunst, cultuur en wetenschap. Zij doet dat door jaarlijks negen à tien lezingen, discussies of podiumprogramma’s te organiseren.

Het Studium kan gevolgd worden als een keuzevak ( 3 studiepunten) voor alle studenten van de Associatie Universiteit Gent.

Daarnaast publiceert Studium i.s.m. KAAP, Theater aan zee en Academia Press ‘Karakters’, een reeks waarin vier keer per jaar een essaybundel, kortverhaal, dialoog, verbal performance of ander prikkelend lettermateriaal verschijnt. Het zijn stuk voor stuk eigenzinnige teksten over een maatschappelijk thema dat uitnodigt tot reflectie, discussie of debat. De auteurs zijn Nederlandstalige denkers uit diverse disciplines die een uitgesproken mening met een snedige pen verwoorden en die ook op het Studiumpodium optreden.

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Coördinatie & Onderwijs

Olave Basabose
olave.basabose@hogent.be

Productie & communicatie

Camie Karstanje
camie.karstanje@hogent.be

Jobstudent

Simon van der Zande

Kantoor: Campus Bijloke – GBPAU lokaal 161, Jozef Kluyskensstraat 2, 9000 Gent. Alleen op afspraak te bezoeken.